Wat moet er in een brochure?

ontwerp brochure

Je bent er over uit en je wilt een brochure laten drukken. Maar hoe pak je dat aan? En nog belangrijker: wat mag er niet ontbreken in een goede brochure? Wij behandelen in dit blog vier verschillende punten die jij zeker mee moet nemen in je ontwerp. Lees snel verder!

Lees verder

15-04-2022
 

QR code op visitekaartjes

qr code visitekaartje

Jouw offline visitekaartjes verbinden met bijvoorbeeld een website? Dat kan met een QR code. Neem zo een code mee in je ontwerp en je leidt mensen eenvoudig naar een pagina die jij wilt. Zo profiteer je van het beste van de twee werelden en haal je het maximale uit je visitekaartje. Hoe je dat doet? Daarover vertellen wij je alles in dit blog!

Lees verder

11-04-2022
 

Van toen tot nu: de geschiedenis van de visitekaartjes

geschiedenis visitekaartje

Visitekaartjes zijn eigenlijk al jaren niet meer weg te denken. Op beurzen, bijeenkomsten, meetings: overal worden ze hartstochtelijk uitgedeeld een potentiële partners en/of klanten. Maar waar komt het visitekaartje eigenlijk vandaan? En werd het eigenlijk altijd al de manier gebruikt zoals wij dat doen? Wij doken de geschiedenisboeken in en zochten het voor je uit!

Lees verder

08-04-2022
 

Storytelling met visitekaartjes

visitekaartjes storytelling

Een visitekaartje is maar een visitekaartje. Toch? Niks is minder waar. Natuurlijk moet een visitekaartje bepaalde informatie bevatten, maar het is ook onderdeel van jouw verhaal en bedrijf. Met een visitekaartje begin je jouw verhaal. Hoe je dat doet? Dat lees je op deze pagina!

Lees verder

05-04-2022