Spandoeken maken in 3 stappen

spandoek maken

Een spandoek is één van de grootste producten die je bij Reclameland kunt bestellen. Met de nadruk op ‘kunt’, want je kiest bij een spandoek altijd voor een eigen maat. Dus groot of klein: het kan allemaal! Maar hoe wordt een spandoek eigenlijk gemaakt? Wij nemen je mee in de verschillende stappen. Kijk je mee?

Lees verder

30-05-2022
 

Welk materiaal spandoek past het beste bij jou?

materialen spandoek

Voordat je je spandoek gaat bestellen, is het handig om je oriënteren in de verschillende materialen en afwerkingen. Hier zitten namelijk best wat verschillen in. Voor iedere toepassing en voor ieder gebruik is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Wij vertellen je graag alles over de verschillende materialen en de afwerkingen. Lees snel verder!

Lees verder

20-05-2022
 

Hier moet je op letten wanneer je een spandoek maakt

hoe maak je een spandoek

Als je het over een product hebt dat in vele formaten te verkrijgen is, dan kom je al snel uit bij de spandoeken. Van doeken in rollup banners tot meterslange banners: je komt het allemaal tegen. Maar dat maakt het maken van een ontwerp van jouw spandoek niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk geen standaard regels. Toch willen wij je in dit blog een handje helpen aan de hand van 4 belangrijk punten.

Lees verder

18-05-2022
 

Wat is een brochure?

wat is een brochure

Een flyer, een folder, een brochure: in de basis lijken deze producten erg veel op elkaar. Toch zijn er wezenlijke verschillen tussen deze verschillende soorten drukwerk. Niet alleen hoe het eruit ziet, maar ook zeker hoe je het gebruikt. In dit blog leggen we je uit wat een brochure is en hoe je deze in kunt zetten.

Lees verder

29-04-2022