Voorbeeld van een brochure

brochure voorbeeld

Het maken van een brochure kan soms best lastig zijn. Waar moet je precies aan denken? Wat zijn de do’s en de don'ts voor je ontwerp? Wij nemen je mee langs een aantal voorbeelden die jou op weg kunnen helpen. Want een goede brochures kan jou op verschillende manieren helpen om te groeien en mensen te bereiken. Lees je mee?

Lees verder

25-04-2022
 

Welk lettertype past bij jouw brochure?

brochure lettertype

Een brochure kan op ontzettend veel verschillende manier ingezet worden. Denk aan bijvoorbeeld een programmaboekje of een productcatalogus. Hoe je het drukwerk ook in gaat zetten, één ding is zeker: je maakt gebruikt van tekst. Het gebruik van de juiste lettertypes - ook wel fonts genoemd - is daarin essentieel. Niet alleen voor de looks, maar ook zeker voor de leesbaarheid. Lees snel verder en leer alles over de verschillende lettertypes!

Lees verder

21-04-2022
 

Zo maak ook jij de perfecte brochure

brochure maken

Een brochure is voor veel mensen nog altijd een belangrijk onderdeel van een promotie- of marketingstrategie. Ook niet zo heel gek, want een brochure kan op ontzettend veel verschillende manieren gebruikt worden. Van programmaboekje tot lesboek en productcatalogus tot magazine: de brochure kan het allemaal. Maar hoe zorg jij er nu voor dat jij het maximale uit je brochure haalt? In dit blog laten wij zien hoe je een brochure maakt.

Lees verder

19-04-2022
 

Drukwerk dat niet kan ontbreken op je festival

drukwerk voor je festival

Organiseer je een festival? Tof! Iets waar je misschien niet direct bij stilstaat is het feit dat je voor elk festival, hoe klein of groot ook, drukwerk nodig hebt. In dit blog lichten we een aantal onmisbare producten voor je uit!

Lees verder

15-04-2022