Stickers drukken met onze 4 tips!

tips voor bedrukte kleding wassen

‘Een boodschap die blijft plakken’ in combinatie met stickers, dat is misschien een beetje cliché en afgezaagd. Maar toch zit er wel een grote kern van waarheid in. De sticker is namelijk één van de weinige soorten drukwerk dat niet vluchtig is en echt voor langere tijd gebruikt kan worden. Maar hoe kun jij stickers bestellen die jou ook echt verder helpen? Wij geven je een paar handig tips, waar jij direct mee verder kunt!

Lees verder

01-08-2022
 

Hoe kies je de perfecte poster bij jouw interieur?

tips voor bedrukte kleding wassen

Een poster in huis is een heel goed alternatief voor kunst. Naast dat het een stuk goedkoper is, is het ook een goede sfeermaker. Je kunt ze naar eigen smaak kiezen of ontwerpen en makkelijk afwisselen. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren en maten, maar hoe kies je nu de perfecte poster bij jouw interieur?

Lees verder

20-07-2022
 

Wat moet er op een poster staan?

tips voor bedrukte kleding wassen

Wist je dat je maar 2 seconden hebt om je lezer over te halen? Binnen deze korte tijd bepaalt de lezer of hij de uiting interessant vindt en verder wil lezen. Benieuwd hoe je deze paar seconden optimaal benut voor je poster? Wij vertellen het je!

Lees verder

18-07-2022
 

Waarom kleding bedrukken?

waarom kleding bedrukken

Je komt het steeds vaker tegen: bedrukte en gepersonaliseerde kleding. Niet zo heel gek, want met bijvoorbeeld een T-shirt of een trui met een eigen ontwerp weet je zeker dat je extra in het oog springt. Maar wat zijn de mogelijkheden? En waar zou je überhaupt kiezen voor bedrukte kleding? Wij gaan je overtuigen in dit blog!

Lees verder

05-07-2022