De beste plek voor een verjaardagskalender

beste plek verjaardagskalender

De verjaardagskalender: bijna iedereen heeft er wel eentje in huis hangen. Zelfs met de digitale agenda’s op de telefoon, zweren veel mensen nog altijd bij een fysiek exemplaar. Naast dat het praktisch is, staat ook nog eens erg leuk. Maar wat is nu de beste plek voor zo een verjaardagskalender? Wij geven je een paar suggesties!

Lees verder

15-09-2022
 

Je eigen boek drukken

boek drukken

Heb jij een goed verhaal geschreven? Of heb je heel veel te vertellen? Maak van jouw verhaal een boek! Het laten drukken van een boek gaat iets anders in zijn werk dan het drukken van een flyer. We vertellen je er in dit blog alles over!



Lees verder

14-09-2022
 

Hoe kun je zelf een verjaardagskalender maken?

verjaardagskalender maken

Een verjaardagskalender vind je in eigenlijk ieder huis wel. Handig om snel en overzichtelijk te hebben wie er wanneer jarig is. Zo vergeet je nooit meer een belangrijke verjaardag. Maar hoe maak je nou zo een verjaardagskalender? En wat zijn belangrijke punten waar je op moeten letten? Wij geven je in dit blog antwoord op die vragen!

Lees verder

14-09-2022
 

Waarom worden posters gebruikt voor marketing?

marketing poster

Heb je ooit een poster gezien en je afgevraagd waarom die voor marketing werd gebruikt? Wat is het nut van een poster? Is er iets waardoor ze effectiever zijn dan andere vormen van marketing? In dit blog bespreken we de voordelen van posters: ze zijn visueel, gemakkelijk te begrijpen en kunnen door veel mensen worden gezien. In feite worden posters al eeuwenlang voor marketingdoeleinden gebruikt!



Lees verder

13-09-2022