Voorbeelden van visitekaartjes

voorbeelden visitekaartjes

Of je nu werkt bij een grote multinational, bij een klein bedrijf of ZZP-er bent, iedereen gebruikt visitekaartjes. Zelfs in dit digitale tijdperk is het visitekaartje niet weg te denken. Allereerst natuurlijk puur praktisch om (contact)informatie te delen met klanten, potentiële klanten en mensen in jouw netwerk. Maar het is nog meer. Het kan direct laten zien wie je bent, waar je voor staat en hoe creatief je bent. Je design is daarbij ontzettend belangrijk. Wij hebben een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

23-03-2022
 

De juiste inktdekking voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Je staat er misschien niet bij stil, maar jouw drukwerk bestaat uit meerdere lagen inkt. Dit komt doordat wij (bijna) alles full colour bedrukken. Wat betekent dit voor jouw ontwerp? Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw ontwerp zo mooi mogelijk gedrukt wordt? We leggen het je uit in dit blog!

Lees verder

04-01-2022
 

Verschillende kleursystemen voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Niet iedereen weet het misschien, maar er zijn veel verschillende kleursystemen. Ieder kleursysteem is weer bedoeld voor een eigen functie. Voor jouw ontwerp is het belangrijk dat je een bestand aanlevert met het juiste kleursysteem. Zo weet je zeker dat de kleuren van jouw ontwerp overeenkomen met de kleuren die gedrukt worden. Welke kleursysteem er zijn en welke jij moet hebben? Dat lees je in dit blog!

Lees verder

04-01-2022
 

Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

De aanleverspecificaties: misschien wel het belangrijkste voor het drukbestand. Houd je je aan de aanleverspecificaties, dan ben je verzekerd van het mooiste drukwerk. Maar waar moet je precies op letten? En hoe zorg je ervoor dat het drukbestand goed is? In dit blog leggen wij je alles uit over de afloop en de veiligheidsmarges. Lees je mee?

Lees verder

03-01-2022