Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Heb jij een eenmanszaak? Dan krijg je uiterlijk 31 december 2019 een ander btw-nummer toegewezen. Dit nieuwe nummer moet vanaf 1 januari 2020 worden gebruikt op al je facturen en je website. Zorg dus dat je voor deze datum je administratie helemaal up-to-date hebt.

Lees verder

04-11-2019
 

Drukkerij Reclameland breidt fors uit

Uitbreiding Reclameland

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Reclameland

FD Gazellen Award voor Reclameland

Simian, het moederbedrijf van Reclameland, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Later bestellen en drukwerk nóg sneller in huis bij Reclameland

Aanlevertijden en snelle levering

Online drukkerij Reclameland heeft de deadline voor het aanleveren van een bestand voor offset drukwerk weer opgeschoven. Als klanten drukwerk in grote oplage bestellen en het morgen al in huis willen hebben, kunnen ze het drukbestand nu op werkdagen tot 14.00 uur aanleveren. Voor kleine oplages kunnen klanten zelfs tot 18.00 uur aanleveren. Daarnaast is de standaard levertijd nu 4 werkdagen in plaats van 5 tot 6. Hiermee is Reclameland de enige drukkerij waar klanten tot zo laat kunnen bestellen en zo snel drukwerk ontvangen.

Lees verder

05-03-2018