Wat is planoformaat?

Wat is planoformaat

Bestel je drukwerk, dan heb je te maken met verschillende formaten. Bestandsformaat, productformaat, planoformaat: allemaal net even anders, maar toch niet onbelangrijk. In dit blog staat het planoformaat centraal. Wat betekent planoformaat precies? En hoe moet je er rekening mee houden? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

18-09-2017
 

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

In 2018 vindt het WK voetbal plaats in Rusland. Met nog vier wedstrijden voor de boeg breekt een spannende tijd aan voor Nederland. De mannen móeten winnen. Ook voor de kwalificatiewedstrijden willen we natuurlijk volle tribunes. Supporters kun je eenvoudig werven met posters en infodisplays en laten proosten op bedrukte bierviltjes. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

28-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

De 72e editie van de Ronde van Spanje is zaterdag 19 augustus gestart in Nîmes en eindigt 10 september in Madrid. Bij een sportevenement als deze zijn spandoeken niet meer weg te denken. We leveren ze met verschillende afwerkingen, geschikt voor elk doeleinde. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

21-08-2017
 

Sportdrukwerk voor het EK hockey

Sportdrukwerk voor het EK hockey

De Europese kampioenschappen hockey voor dames en heren vinden dit jaar plaats van 18 t/m 27 augustus. Een mooi evenement voor sporters en sportliefhebbers, maar ook voor sponsoren. Zo zijn er rondom het hockeyveld veel mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten. Pronk bijvoorbeeld met je merk op sportveldborden, vlaggen en spandoeken. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

14-08-2017