Sportdrukwerk voor de WK atletiek

Sportdrukwerk voor de WK atletiek

De WK atletiek vinden dit jaar van 4 t/m 13 augustus plaats in Londen. Voor zo'n groots evenement is drukwerk nodig. Denk aan startnummers bij het hardlopen, polsbandjes bij het hordelopen en natuurlijk bedrukte kleding. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

07-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de kantine en je clubhuis

Sportdrukwerk voor de kantine

De kantine en je clubhuis is een plek waar zowel sporters als toeschouwers vaak komen. Wil je je club goed promoten? Leg dan eens je eigen bedrukte bierviltjes op de bar, verspreid flyers op de tafels en hang posters op ter promotie van de eerste oefenwedstrijd. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

31-07-2017
 

Sportdrukwerk voor het wereldkampioenschap BMX

EK voetbal vrouwen

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen baniervlaggen drukken, val tijdens de fietscross extra op met beachvlaggen of moedig de BMX'ers aan met gepersonaliseerde vlaggen. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

24-07-2017
 

Sportdrukwerk voor voetballende vrouwen

EK voetbal vrouwen

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen clubblad drukken, kondig de derby groots aan met outdoor posters en bestel entreekaarten voor je supporters. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

17-07-2017