Maak gratis je eigen kleurplaat

Kleurplaten

Mei is bij ons de maand van het gezinsdrukwerk. Om de week lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks je met drukwerk voor thuis kunt doen. Deze week leggen we stapsgewijs uit hoe je zelf een kleurplaat maakt. Dit kun je doen in Photoshop, maar ook in het gratis programma GIMP. Geert vertelt!

Lees verder

29-05-2017
 

Je mooiste fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas

Mei is bij ons de maand van het gezinsdrukwerk. Elke twee weken lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks je met drukwerk voor thuis kunt doen. We starten deze week met canvas. Familieman Lorenzo vertelt!

Lees verder

01-05-2017
 

Virtuele tour nu mogelijk bij drukkerij Reclameland

Virtuele tour bij Reclameland

Online drukkerij Reclameland produceert, in tegenstelling tot andere online drukwerk verkoopkanalen, al het bestelde drukwerk zelf. De drukkerij werkt met de nieuwste offset en digitale drukpersen en ongeveer 100 medewerkers die samen makkelijk 250 jaar grafische ervaring hebben. Juist dat maakt dat drukkerij Reclameland blijft groeien in de dynamische wereld van de grafische industrie. En voor iedereen die altijd al eens achter de nieuwste Komori drukpers heeft willen staan, die kan dat nu vanuit z’n eigen stoel doen via een virtuele tour, want sinds deze week staat de tour live.

Lees verder

20-03-2017
 

Gave onderzetters, bedrukte panelen en magneetstickers

Buitenreclame

Maart is bij ons de maand van het plaatmateriaal. We hebben verschillende materialen in huis: van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foam. Elke week lichten we enkele plaatmaterialen uit en vertellen we voor welke toepassingen het materiaal geschikt is. Dit keer hebben we het over plaatmateriaal voor binnen én buiten. Edwin vertelt!

Lees verder

20-03-2017