Hoe kies ik de juiste ophangplaat?

Ophangplaten

Je hebt een mooie foto af laten drukken op dibond of je bedrijfslogo op forex of een ander plaatmateriaal. Zonde om direct in die mooie plaat te booren! Met de zelfklevende, metalen ophangplaten kun heel gemakkelijk het plaatmaterial ophangen zonder dat er boorgaten in de plaat hoeven te komen en je ontwerp dus helemaal intact blijft. Doordat het gewicht van een plaat, afhankelijk van het formaat, flink kan verschillen zijn er vier verschillende ophangplaten. Maar wanneer kies je nu voor welke ophangplaat? Mark vertelt!

Lees verder

27-11-2017
 

Wat zijn spanners?

Spanners

Met spanners kun je heel eenvoudig spandoeken bevestigen. Als je spandoek namelijk is voorzien van ringen, haal je ze hier heel makkelijk doorheen. We hebben 5 nieuwe spanners aan ons assortiment toegevoegd. In dit blog ontdek je alles over de verschillen tussen onze 6 spanners. Bart vertelt!

Lees verder

13-11-2017
 

Welke bindwijzes zijn er voor mijn magazine?

Bindwijzes magazines

Ga je een eigen magazine uitgeven? Leuk! We kunnen je full colour brochures op veel manieren afwerken en op vele papiersoorten drukken. Daarnaast kun je ook zelf kiezen op welke wijze we jouw magazine mogen binden. Zo heb je de keuze uit magazines met spiraalbinding, gelijmde magazines of geniete magazines. Weten welke bindwijze het meest geschikt is voor jouw magazine? Marco vertelt!

Lees verder

16-10-2017
 

Hoe bereken ik de rugdikte van mijn boek?

Hoe bereken ik de rugdikte van mijn boek

Oktober is boekenmaand! Je productassortiment zet je stevig op de kaart met een eigen catalogusboek. Als je zo’n boek laat drukken, is het van belang dat je ontwerpbestand aan de juiste specificaties voldoet. Bij boeken hebben we het dan over termen als rugdikte. Om deze vakterm te verduidelijken, lichten we deze graag voor je uit. Lynn vertelt!

Lees verder

02-10-2017