Kerst op (thuis)kantoor

Kerst zakelijk

December: een maand van afsluiten, borrels en gezelligheid. De editie van 2020 zal voornamelijk thuis plaatsvinden. We werken met z’n allen nog steeds massaal vanuit huis. De kerstborrels zullen daar dus ook op aan moeten sluiten. Je wilt er dan toch wel een persoonlijk tintje aan geven. Maar hoe doe je dat? Lees snel verder hoe Reclameland je daarbij helpt.

Lees verder

24-11-2020
 

Het heerlijk avondje komt er weer aan...

Sinterklaas 2020

Ja, het is weer zover: Sinterklaas is in het land. De pepernoten liggen als sinds hartje zomer in de supermarkt en nu is de beste man ook zelf in Nederland. Met een aangepaste intocht voer Pakjesboot 13 de Nederlandse wateren binnen. Ondanks het rare jaar zorgen we ervoor dat de Sint niet stilletjes ons huis voorbij rijdt. Hoe zorg je voor een geslaagde Pakjesavond? Wij geven je een aantal leuke suggesties!

Lees verder

17-11-2020
 

Verstuur jouw producten veilig en in stijl

luchtkussenenveloppen

Per jaar worden er miljoenen pakketten verstuurd. Zeker een jaar als afgelopen jaar, waarin veel mensen de voorkeur hadden om online te bestellen. Van grote ketens tot particulieren, bijna ieder verstuurd regelmatig iets. Voor veel zendingen geldt dat een doos helemaal niet nodig is. Versturen via een luchtkussenenvelop is dan een goed alternatief. Maar hoe zorg je nu dat jouw zending goed en veilig bij de ontvanger terecht komt? Lees snel verder!

Lees verder

12-11-2020
 

Zo haal jij de Kerst in huis

Kerst in huist

Je hebt een paar zekerheden in het leven. Één daarvan is dat het op 25 en 26 december Kerst is. Ieder jaar, dus ook in dit turbulente jaar. Hoe het er ook uit komt te zien, de kerstsfeer in huis halen kan altijd. Zeker dit jaar is een beetje extra gezelligheid meer dan welkom! Hoe je gemakkelijk zorgt voor wat extra sfeer en gezelligheid? Dat lees je hier.

Lees verder

10-11-2020