Namaakgeld drukken; wat zijn de regels?

nep geld printen

Geld: we hebben er allemaal mee te maken. Natuurlijk om uit te geven aan leuke dingen, maar je kunt het ook inzetten voor andere doeleinden. Denk aan spellen, educatieve doeleinden of om een grap mee uit te halen. Daar hoeft geen echt geld voor gebruikt te worden. Dat kan ook prima met namaakgeld. Maar je kunt natuurlijk niet zomaar nep geld printen. De Europese Centrale Bank (ECB) heeft verschillende voorwaarden gesteld. Welke dat onder andere zijn? We hebben er een aantal voor je uitgelicht in dit blog!

Lees verder

02-02-2021
 

Zo zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Valentijnsdag 2021

Het wordt misschien een beetje ondergesneeuwd door andere nieuwsberichten, maar vergeet niet dat het bijna Valentijnsdag is! Het zou toch wat zijn als je opeens met lege handen voor je geliefde staat. Of dat je een jaar moet wachten om je geheime liefde te verklaren aan iemand. Misschien een beetje overdreven, maar Valentijnsdag is wel dé dag om samen iets romantisch te doen. Dit jaar geen diners in chique restaurants, weekendjes weg of een avondje doorzakken in de kroeg. Maar genoeg manieren om het toch gezellig en romantisch te maken. Hoe? Lees snel verder!

Lees verder

02-02-2021
 

Hoe verwissel ik het doek van mijn rollup banner?

Doek rollup banner vervangen

De rollup banner, wie kent ze niet. De banner wordt veel gebruikt op beurzen en evenementen, maar is op nog zoveel meer manieren in te zetten. Een echte alleskunner dus. Vaak wordt een rollup banner als tijdelijke informatievoorziening of zelfs slechts eenmalig gebruikt. Als bijvoorbeeld een beurs is afgelopen, kan het zijn dat de inhoud van de banner al achterhaald is. Zonde om in zo’n geval een compleet nieuw systeem te moeten kopen. Bestel je alleen een los doek, dan kun je de bestaande case gewoon opnieuw gebruiken. Ideaal! Hoe je het doek gemakkelijk vervangt, dat leggen wij uit in dit blog.

Lees verder

04-01-2021
 

Zeg het met een kerstkaart!

Kerstkaarten

Het loopt tegen het einde van het jaar. De dagen zijn kort en de temperatuur gaat richting het vriespunt. Overal wordt de kerstversiering van zolder gehaald. Om het rare jaar positief af te sluiten wordt alles nog uitbundiger versierd. Het is een feestje op zich om door z’n mooi versierde straat te lopen! En dan kan een kerstkaart natuurlijk niet achterblijven! Je kunt kaarten kopen in de winkel, maar veel leuker is het om je eigen kaart te laten drukken. Maar op wat voor papier laat je je kerstkaart drukken? Wij geven je een paar suggesties.

Lees verder

15-12-2020