Een kerstkaart versturen is ook marketing

kerstkaarten-versturen

Zeg nou zelf: het krijgen van een kerstkaart is elk jaar weer een leuke verrassing. Het is niet alleen leuk om kaarten te ontvangen van vrienden of familie. Bedrijven leven zich ook steeds meer uit met hun kerstgroet! Het versturen van een kerstkaart naar klantrelaties levert een extra contactmoment op. Zo versterk je jouw bedrijfsnaam en zorg je ervoor dat jouw klanten weer even aan je denken. Benieuwd hoe je dit jaar jouw kerstkaarten het beste in kunt zetten? Lees dan onze 3 tips voor zakelijke kerstkaarten!

Lees verder

13-10-2021
 

Drukwerk en QR-codes

QR-codes drukwerk

Een QR-code is dé manier om offline en online met elkaar te verbinden. Door je drukwerk te personaliseren met een QR-code, kun je snel en eenvoudig doorverwijzen naar de internetpagina die jij wil. Maar wat is een QR-code precies? En hoe zorg je dat dit op jouw drukwerk komt? In dit blog leggen wij je er alles over uit. En natuurlijk ook hoe jij een QR-code het beste kunt gebruiken.

Lees verder

04-10-2021
 

Val op met het perfecte spandoekontwerp

spandoek ontwerpen online

Ze zijn onmisbaar in de meeste (marketing)campagnes: spandoeken. Letterlijk en figuurlijk een grootse manier van communiceren. Wil jij het maximale uit jouw spandoek halen? Dan hebben wij een paar onmisbare tips voor jou. Op die manier bereik jij de juiste mensen en kun jij de boodschap helder en duidelijk overbrengen. Daar doe je het uiteindelijk voor! Hoe je dat kunt doen? Lees alles over de beste spandoek ontwerpen in dit blog!

Lees verder

09-08-2021
 

Met deze tips scoor je met je reclamebordontwerp

reclamebord ontwerpen online

Reclameborden zijn op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Puur voor reclame, maar ook om te informeren, de weg te wijzen, te waarschuwen of locaties aan te duiden. Een multifunctioneel product dus, dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij jouw doel bereikt met de (reclame)borden? En waar moet je op letten bij het ontwerpen? In dit blog gaan wij dieper in op de reclameborden!

Lees verder

15-07-2021