Opvallen met autostickers

reclame maken met autostickers

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, grijp je elke kans aan om jouw merk te verspreiden. Een gemakkelijke optie om dit te doen is door je auto in te zetten! Grote kans dat jouw auto op veel plekken komt en door veel voorbijgangers (onbewust) wordt gezien. Deze zichtbaarheid kun je optimaal benutten met autostickers.



Lees verder

31-10-2022
 

Wat is dibond?

wat is dibond

Een foto aan de muur, dat kent iedereen wel. Er zijn ontzettend veel verschillende materialen waarop dat kan. Zo is er voor iedere foto en voor ieder interieur wel een passend materiaal te vinden. Eén van de meest populaire materialen is het dibond. Te verkrijgen in verschillende formaten en vormen en zo eenvoudig aan te passen naar je eigen wensen. Maar wat is dibond eigenlijk? En waar kun je dibond voor gebruiken?

Lees verder

20-10-2022
 

Hoe kun je het beste flyers verspreiden?

flyers verspreiden

Je hebt je flyers ontworpen en ontvangen. Ze zijn klaar. Nu je de flyers binnen hebt, wil je deze graag gaan verspreiden. Bij het verspreiden van flyers zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Wij vertellen je graag hoe je het beste flyers kunt verspreiden



Lees verder

18-10-2022
 

De juiste banner kiezen

verschillende soorten banners

Banners zijn er in vele soorten en maten. Denk maar aan een rollup banner of een groot spandoek in een frame. Maar er zijn nog zoveel meer verschillende soorten banners! Wat is het verschil tussen al deze banners? En hoe kies je de juiste banner? Wij geven je tips!

Lees verder

17-10-2022