Je eigen tote bag bedrukken

Je eigen tote bag bedrukken

Tegenwoordig loopt iedereen weer met een tote bag. Deze katoenen draagtas is al een tijdje terug van weggeweest. Ga mee met deze trend! Bedruk tote bags met jouw logo of boodschap, geef ze weg als bijvoorbeeld relatiegeschenk of verkoop je zelfontworpen tassen. We vertellen je meer over de mogelijkheden van bedrukte tassen in dit blog!

Lees verder

05-12-2022
 

5 tips voor het beste rollup banner ontwerp

spandoek ontwerpen online

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Niet zo gek ook, want het is een product dat op veel manieren ingezet kan worden. Natuurlijk op beurzen en markten een gewild product, maar ook in bijvoorbeeld winkels perfect als tijdelijke of verplaatsbare informatievoorziening. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp. In dit blog geven wij jou vijf gouden tips om tot het perfect ontwerp te komen. Lees je mee?

Lees verder

28-11-2022
 

Je eigen krant drukken

Je eigen krant drukken

Altijd de wens gehad om je eigen krant te laten drukken? Kranten kunnen voor zoveel doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk als nieuwskrant en reclamefolder, maar denk ook aan een creatieve menukaart of bedrijfskrant! In dit blog laten we zien hoe het ontwerpen van een krant in zijn werk gaat.

Lees verder

28-11-2022
 

Waarom cadeaubonnen verkopen een goed idee is

Waarom cadeaubonnen verkopen een goed idee is

Verkoop je nog geen eigen cadeaubonnen, giftcards of waardecheques? Zonde! Met een cadeaubon kun je via je huidige klanten jouw klantenbestand eenvoudig vergroten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een aantrekkelijke cadeaubon maken. Wij geven je tips!

Lees verder

14-11-2022