Scoren met online én offline marketing: zo doe je dat!

offline marketing

Tegenwoordig loopt iedereen weer met een tote bag. Deze katoenen draagtas is al een tijdje terug van weggeweest. Ga mee met deze trend! Bedruk tote bags met jouw logo of boodschap, geef ze weg als bijvoorbeeld relatiegeschenk of verkoop je zelfontworpen tassen. We vertellen je meer over de mogelijkheden van bedrukte tassen in dit blog!

Lees verder

13-01-2023
 

Drukwerk voor de startende ondernemer

zakelijk drukwerk startende ondernemer

Eindelijk is het zover: je hebt je eigen onderneming gestart. Alles is uitgewerkt en ingeleverd bij de juiste instanties en je kunt aan de slag. Maar eigenlijk begint het nu pas. Je zult ongetwijfeld een netwerk meenemen. Maar is dat genoeg? Je zult op zoek moeten gaan naar nieuwe klanten, je netwerk uitbreiden en naamsbekendheid opbouwen. En daar komt drukwerk om de hoek kijken. Goedkoop, gemakkelijk én effectief! Wij vertellen je wat echt niet mag ontbreken.

Lees verder

12-01-2023
 

Waarom ook jij voor offline marketing moet kiezen

de kracht van offline marketing

Heb je je wel eens afgevraagd wat mensen allemaal aan het doen zijn, wanneer zij met hun telefoon bezig zijn? In de meeste gevallen zal het antwoord ‘niets’ zijn. Want zeg nou zelf, de meeste tijd dat jij op je telefoon zit, ben je ‘dom’ aan het scrollen en kijken. Wat je ziet en leest komt niet eens echt binnen. Welkom bij de online marketing van tegenwoordig. En dit is waarom offline marketing nog altijd zo ontzettend belangrijk is. Iets echt zien werkt een stuk beter!

Lees verder

12-01-2023
 

Waarom ook jij sticker marketing moet gebruiken

waarom jij ook stickers moet gebruiken

Heb je het over marketing en specifiek drukwerk voor marketing, dan wordt stickers maken vaak over het hoofd gezien. Zonde! Want het is zo’n veelzijdig, effectief en goedkoop product dat het eigenlijk altijd iets toevoegt aan jouw marketing. Geen vluchtige marketing, maar een boodschap die - letterlijk - blijft hangen voor langere tijd. In dit blog lees je waarom sticker marketing ook voor jou werkt.

Lees verder

10-01-2023