Hoe zorg ik voor de perfecte folder?

folders ontwerpen

De folder is zeer geschikt als je veel informatie kwijt wil en wil verspreiden. Om die reden kun je de folder voor bijna alles inzetten. Wanneer een folder laten drukken je plan is, wil je natuurlijk weten wat je allemaal moet doen om ervoor te zorgen dat je folder er goed verzorgd uit ziet. In dit blog leggen we je uit hoe je de perfecte folder kunt ontwerpen.

Lees verder

10-10-2022
 

Iedere maand een nieuw thema

kalenders

Hoewel iedereen tegenwoordig een kalender in zijn of haar broekzak heeft zitten, zijn fysieke kalenders nog steeds niet weg te denken. Ze staan op bureaus en hangen aan de wand als planner. Wij vertellen je waarom je een eigen kalender moet laten drukken!



Lees verder

10-10-2022
 

Hoe kun je de perfecte flyer maken?

perfecte flyer

Ben je van plan om een flyer te maken? Flyeren is een handige en snelle manier om mensen op de hoogte te stellen van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goede flyer maakt? Wij vertellen het je!



Lees verder

27-09-2022
 

Verjaardagskalender in de klas

verjaardagskalender maken voor school

Wat is als kind zijnde één van de, misschien wel dé, leukste dag van het jaar? Dat is natuurlijk de verjaardag! Met cadeautjes, lekkernijen en verjaardagsvisite is het een feest om naar uit te kijken. Hoe leuk is het dan om een verjaardagskalender op te hangen in de klas? Zo weet je van iedereen de verjaardagen en hebben en kinderen een eigen plekje waar zijn of haar verjaardag aangekondigd wordt. Hoe leuk is dat?

Lees verder

19-09-2022