Hoe worden beurswanden gemaakt?

beurs

Sta je binnenkort op een beurs of een evenement? Val dan op met een beurswand of presentatiewand. Dat trekt gegarandeerd de aandacht! Maar hoe worden beurswanden eigenlijk gemaakt? Bert vertelt!

Lees verder

01-09-2016
 

Hoe worden geboortekaartjes gemaakt?

geboortekaartjes

Kindje(s) geboren? Gefeliciteerd! Dit leuke nieuws wil je natuurlijk snel delen met je familie en vrienden door het versturen van een geboortekaartje. Maar hoe worden geboortekaartjes eigenlijk gemaakt? Aanstaande papa Gerwin vertelt!

Lees verder

25-08-2016
 

Hoe worden flessenhangers gemaakt?

flessenhangers

Een fles wijn blijft een leuk relatiegeschenk. Om je klant of zakenrelatie te verrassen kun je de fles voorzien van een leuke flessenhanger. Zo blijft jouw naam letterlijk én figuurlijk hangen. Maar hoe worden flessenhangers eigenlijk gemaakt? Jeroen vertelt!

Lees verder

18-08-2016
 

Hoe wordt plaatmateriaal gemaakt?

plaatmateriaal

Zoek jij plaatmateriaal dat je buiten kunt gebruiken? Gevelreclame, naambordjes of bewegwijzering zijn slechts enkele voorbeelden van hoe ons plaatmateriaal wordt gebruikt. Je eigen logo, tekst, foto of ontwerp drukken wij allemaal op een verschillende soorten plaatmeriaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar hoe wordt het plaatmateriaal dat jij besteld eigenlijk gemaakt? Dennis weet er alles van en legt het uit!

Lees verder

11-08-2016