Hoe worden offertemappen gemaakt?

offertemappen

Heb je veel losse papieren? Dan raak je al snel het overzicht kwijt. Offertemappen, ook wel presentatiemappen genoemd, zijn dan ideaal om je papieren in te bewaren. Maar je kunt natuurlijk ook een offertemap naar je klant versturen met hierin jullie gemaakte overeenkomst. Er zijn tal van mogelijkheden voor het gebruiken van deze mappen. Maar hoe worden offertemappen eigenlijk gemaakt? Herbert vertelt!

Lees verder

07-07-2016
 

Alles over visitekaartjes

visitekaartjes samenvatting

Tijdens de maand van de visitekaartjes hebben we veel creatieve kaartjes aan je laten zien, het gebruik van visitekaartjes besproken en veel afwerkmogelijkheden behandeld. In dit blog vatten we alles nog even voor je samen. Benjamin vertelt!


Lees verder

29-06-2016
 

Visitekaartjes gebruiken

visitekaartjes gebruiken

Visitekaartjes kun je voor vele doeleinden gebruiken. Vrijwel altijd worden visitekaartjes gebruikt om te netwerken. Maar je kunt ze ook voor andere zakelijke doeleinden gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld als strippenkaart, afsprakenkaart of prijskaartje? Marleen vertelt!

Lees verder

27-06-2016
 

Visitekaartjes afwerken

visitekaartjes afwerken

Visitekaartjes drukken loont! Het is een snelle manier om met een (potentiële) klant je contactgegevens uit te wisselen. Naast je eigen gekozen ontwerp, kun je ervoor kiezen om je visitekaartjes verder af te werken. Wat allemaal mogelijk is? Saakje vertelt!

Lees verder

24-06-2016