Hoe worden balie displays gemaakt?

baliedisplays

Heb je een goede beursaanbieding of belangrijke mededeling die je graag op je balie of toonbank wilt showen? Dan is een balie display net wat je zoekt. Onze balie displays zijn te verkrijgen als rollup systeem en met een staander. Maar hoe worden rollup balie displays eigenlijk gemaakt? Christiaan vertelt!

Lees verder

06-10-2016
 

Nieuwste Polar N 137 snijmachines voor online drukkerij Reclameland

Nieuwe snijmachines voor Reclameland

Online drukkerij Reclameland, de enige Nederlandse online drukkerij met een geheel eigen productielocatie, heeft 2 nieuwe Polar N 137 snijmachines aangeschaft. Hiermee is een investering gedaan van meer dan 300.000 euro. Met de aanschaf kan al het drukwerk dat besteld wordt via de sites van Reclameland (en de overgenomen sites Flyerzone en Drukland.nl) nog beter en sneller worden afgewerkt. Het drukwerk is hierdoor van een nog hogere kwaliteit en klanten hebben het drukwerk nog sneller in huis.

Lees verder

29-09-2016
 

Hoe worden infodisplays gemaakt?

infodisplays

Heb je een actie, mededeling of gewoon een mooie afbeelding waar je extra aandacht op wilt vestigen? Bestel dan eens een infodisplay! Bovendien zijn ze ook erg geschikt voor je winkel, hotel of bedrijf. Maar hoe worden infodisplays eigenlijk gemaakt? Donny vertelt!

Lees verder

29-09-2016
 

Hoe worden displaypanelen gemaakt?

displaypanelen

Wil je voor je etalage of winkel een stijlvolle blikvanger? Bestel dan eens een displaypaneel. Bovendien zijn deze panelen ook erg geschikt voor een beurs of evenement. Zeker weten dus dat jij opvalt! Benieuwd naar hoe displaypanelen worden gemaakt? Yorick vertelt.

Lees verder

22-09-2016