Waarom ook jij voor offline marketing moet kiezen

de kracht van offline marketing

Heb je je wel eens afgevraagd wat mensen allemaal aan het doen zijn, wanneer zij met hun telefoon bezig zijn? In de meeste gevallen zal het antwoord ‘niets’ zijn. Want zeg nou zelf, de meeste tijd dat jij op je telefoon zit, ben je ‘dom’ aan het scrollen en kijken. Wat je ziet en leest komt niet eens echt binnen. Welkom bij de online marketing van tegenwoordig. En dit is waarom offline marketing nog altijd zo ontzettend belangrijk is. Iets echt zien werkt een stuk beter!

Lees verder

12-01-2023
 

Waarom ook jij sticker marketing moet gebruiken

waarom jij ook stickers moet gebruiken

Heb je het over marketing en specifiek drukwerk voor marketing, dan wordt stickers maken vaak over het hoofd gezien. Zonde! Want het is zo’n veelzijdig, effectief en goedkoop product dat het eigenlijk altijd iets toevoegt aan jouw marketing. Geen vluchtige marketing, maar een boodschap die - letterlijk - blijft hangen voor langere tijd. In dit blog lees je waarom sticker marketing ook voor jou werkt.

Lees verder

10-01-2023
 

5 tips voor het beste rollup banner ontwerp

spandoek ontwerpen online

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Niet zo gek ook, want het is een product dat op veel manieren ingezet kan worden. Natuurlijk op beurzen en markten een gewild product, maar ook in bijvoorbeeld winkels perfect als tijdelijke of verplaatsbare informatievoorziening. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp. In dit blog geven wij jou vijf gouden tips om tot het perfect ontwerp te komen. Lees je mee?

Lees verder

28-11-2022
 

Je eigen krant drukken

Je eigen krant drukken

Altijd de wens gehad om je eigen krant te laten drukken? Kranten kunnen voor zoveel doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk als nieuwskrant en reclamefolder, maar denk ook aan een creatieve menukaart of bedrijfskrant! In dit blog laten we zien hoe het ontwerpen van een krant in zijn werk gaat.

Lees verder

28-11-2022