Alles wat je moet weten over lettercontouren

Alles wat je moet weten over lettercontouren

Wanneer je drukwerk bestelt, wil je natuurlijk dat jouw ontwerp zo mooi mogelijk geprint wordt. Wist je dat je zelf een grote bijdrage levert aan de kwaliteit van je print? Er zijn namelijk een aantal onderdelen van je ontwerp die van invloed zijn op de kwaliteit. In dit blog vertellen we je meer over lettercontouren en wat dit voor jouw ontwerp betekent.

Lees verder

13-01-2023
 

Alles wat je moet weten over overdruk

Drukbestand aanleveren

Wil jij het optimale halen uit het drukwerk? Dan is het belangrijk dat je de drukbestanden op de juiste manier opmaakt. Dit voorkomt dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. In dit blog gaan we in op de overdruk. Wat is overdruk eigenlijk? En waar moet je precies op letten? Je leest het hier allemaal!

Lees verder

13-01-2023
 

Scoren met online én offline marketing: zo doe je dat!

offline marketing

Tegenwoordig loopt iedereen weer met een tote bag. Deze katoenen draagtas is al een tijdje terug van weggeweest. Ga mee met deze trend! Bedruk tote bags met jouw logo of boodschap, geef ze weg als bijvoorbeeld relatiegeschenk of verkoop je zelfontworpen tassen. We vertellen je meer over de mogelijkheden van bedrukte tassen in dit blog!

Lees verder

13-01-2023
 

Drukwerk voor de startende ondernemer

zakelijk drukwerk startende ondernemer

Eindelijk is het zover: je hebt je eigen onderneming gestart. Alles is uitgewerkt en ingeleverd bij de juiste instanties en je kunt aan de slag. Maar eigenlijk begint het nu pas. Je zult ongetwijfeld een netwerk meenemen. Maar is dat genoeg? Je zult op zoek moeten gaan naar nieuwe klanten, je netwerk uitbreiden en naamsbekendheid opbouwen. En daar komt drukwerk om de hoek kijken. Goedkoop, gemakkelijk én effectief! Wij vertellen je wat echt niet mag ontbreken.

Lees verder

12-01-2023