Foto afdrukken: dibond, plexiglas of toch canvas?

foto op dibond

Je hebt een mooie foto die je wilt laten drukken voor aan de muur. Maar waar kies je voor? Er is zoveel keuze, dat het kiezen nog wel eens lastig is. Je wilt natuurlijk wel het beste en mooiste materiaal voor die ene foto. Daarom helpen wij jou met het maken van de juiste keuze. Wij zetten de drie meest populaire opties voor jou op een rijtje: dibond, plexiglas en canvas. Lees snel verder!

Lees verder

14-11-2022
 

Hoe maak je dibond schoon?

print op dibond

Dibond is een erg populair product, als het om plaatmateriaal gaat. Je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken. Hierdoor staat het materiaal regelmatig bloot aan verschillende invloeden van buitenaf. Gevolg: stof en vuil op je mooie afdruk. Hoe zorg je ervoor dat jouw dibond er weer als nieuw uitziet? Wij leggen je uit hoe je je dibond het beste schoonmaakt.

Lees verder

09-11-2022
 

Hoe maak je een mooie kerstkaart?

kerstkaarten-ontwerpen

De periode rond kerst is dé tijd van het jaar om de mensen in je omgeving te bedanken voor afgelopen jaar. Wat is er leuker om dat met een kerstkaart te doen? Je kunt een standaard kerstkaart uit de winkel kopen, maar het is natuurlijk nog leuker om een persoonlijke kaart te versturen (en te ontvangen)! Maar hoe ontwerp je nou een mooie kerstkaart? We geven je graag een drietal tips in dit blog.

Lees verder

02-11-2022
 

Dibond: wat kun je er allemaal mee?

dibond bedrukken

Eén van de populairste plaatmaterialen is dibond. Het stevige, maar lichte plaatmateriaal kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Niet zo heel gek dus dat er vaak voor deze optie wordt gekozen. Maar hoe veelzijdig is het eigenlijk? Wij gingen op onderzoek uit en hebben een aantal populaire toepassingen op een rijtje gezet. Lees je mee?

Lees verder

02-11-2022