Spot UV op visitekaartjes

visitekaartjes spot UV

Wil je een visitekaartje dat nét even meer opvalt dan je concurrent? Dan kun je kiezen voor een kaartje met spot UV. Zo kun je een spot UV laag aanbrengen voor bijvoorbeeld je logo, letters of een hele afbeelding. Eigenlijk is alles mogelijk. Wil je weten welke leuke voorbeelden wij allemaal tegenkwamen op internet? Vera vertelt!

Lees verder

17-06-2016
 

Papiersoorten voor visitekaartjes

gevouwen visitekaartjes

Met visitekaartjes kun je enorm uitpakken. Hierbij denk je waarschijnlijk aan mooie ontwerpen, gave vormen of een bijzondere typografie. Maar wist je dat ook het papiersoort een groot verschil kan maken? Vera vertelt!

Lees verder

13-06-2016
 

Vouwen met visitekaartjes

gevouwen visitekaartjes

Dat je creatief kunt uitpakken met visitekaartjes, weet elke ontwerper. Maar dat je een visitekaartje zo kunt vormgeven dat deze bijna niet meer herkenbaar is als visitekaartje, weet niet iedereen. Op internet vind je tal van creatieve visitekaartjes die gevouwen kunnen worden tot een bepaalde vorm. In ons blog lichten we een aantal uit. Wil je ze zien? Jurjen vertelt!

Lees verder

10-06-2016
 

Leuke vormen visitekaartjes

vormen visitekaartjes

Het standaard visitekaartje, dat kent iedereen wel. Met een rechthoekige vorm en een formaat van 55 x 85 mm is dit het meest gebruikte visitekaartje. Maar hoe val je op tussen al die standaard visitekaartjes? Wat dacht je van een afwijkende vorm? Het springt direct in het oog en je trekt gemakkelijk de aandacht. In dit blog lees alles over afwijkende visitekaartjes met bijvoorbeeld een eigen vorm. Lees snel verder!

Lees verder

07-06-2016