Wat is planoformaat?

Wat is planoformaat

Bestel je drukwerk, dan heb je te maken met verschillende formaten. Bestandsformaat, productformaat, planoformaat: allemaal net even anders, maar toch niet onbelangrijk. In dit blog staat het planoformaat centraal. Wat betekent planoformaat precies? En hoe moet je er rekening mee houden? Je leest er alles over in dit blog!

Lees verder

18-09-2017
 

Maak gratis je eigen kleurplaat

Kleurplaten

Mei is bij ons de maand van het gezinsdrukwerk. Om de week lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks je met drukwerk voor thuis kunt doen. Deze week leggen we stapsgewijs uit hoe je zelf een kleurplaat maakt. Dit kun je doen in Photoshop, maar ook in het gratis programma GIMP. Geert vertelt!

Lees verder

29-05-2017
 

Alles over visitekaartjes

visitekaartjes samenvatting

Tijdens de maand van de visitekaartjes hebben we veel creatieve kaartjes aan je laten zien, het gebruik van visitekaartjes besproken en veel afwerkmogelijkheden behandeld. In dit blog vatten we alles nog even voor je samen. Benjamin vertelt!


Lees verder

29-06-2016
 

Visitekaartjes gebruiken

visitekaartjes gebruiken

Visitekaartjes kun je voor vele doeleinden gebruiken. Vrijwel altijd worden visitekaartjes gebruikt om te netwerken. Maar je kunt ze ook voor andere zakelijke doeleinden gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld als strippenkaart, afsprakenkaart of prijskaartje? Marleen vertelt!

Lees verder

27-06-2016