Wat is er mogelijk met canvas?

canvas

Je ziet ongetwijfeld weleens een foto op canvas hangen. In de woonkamer, slaapkamer, bedrijfspand of zelfs in de tuin. Een cadeautje voor jezelf of om te geven op een verjaardag of feestje. Maar waar kun je canvas voor gebruiken? Anneke vertelt!

Lees verder

28-12-2015
 

Briefpapier bestellen, hoe werkt dat?

briefpapier

Bedrukt briefpapier is een must voor ieder bedrijf, of het nou gaat om een factuur, offerte of contract. Hoewel je facturen en offertes steeds vaker digitaal toegestuurd krijgt, versturen de meeste bedrijven regelmatig briefpapier. Het is een onmisbaar deel van je huisstijl. Maar hoe zorg je nou voor mooi briefpapier dat bij je organisatie past? William vertelt!

Lees verder

18-12-2015
 

Waar gebruik je vloerstickers voor?

vloerstickers

Vloerstickers zijn ideale reclamedragers. Je kunt er niet omheen! Ze zijn onder andere te gebruiken als reclamedrager of bewegwijzering. Of om te laten zien waar alles komt te staan in een magazijn. Nieuwsgierig naar deze – en andere – doeleinden waarvoor je vloerstickers kan gebruiken? Christiaan vertelt!

Lees verder

04-12-2015
 

Bedrukte bierviltjes, wat kan je ermee?

bierviltjes

Een goed glas bier op een mooi bedrukt bierviltje, heerlijk. Gewoon thuis, in de kroeg of op een feestje. Wil je een extra persoonlijk gevoel bij je biertje? Bestel dan je bedrukte bierviltjes bij Reclameland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vincent vertelt!

Lees verder

06-11-2015