Je mooiste foto op aluminium printen?

foto op aluminium

Een mooie foto of speciale herinnering kun je bij ons op aluminium laten printen. Dit geeft een extra strakke en moderne look ten opzichte van canvas. Ook heb je veel mogelijkheden qua vorm en materiaal. Benieuwd hoe het eruitziet en wat er mogelijk is? Raymond vertelt!

Lees verder

02-11-2015
 

Hoe kies ik de juiste poster?

posters

Regelmatig heb ik klanten aan de lijn met vragen over posters. Je hebt namelijk keuze uit veel verschillende formaten en materiaalsoorten. Je kunt bij Reclameland van weerbestendige A2 posters tot glanzende posters op eigen formaat bestellen. Maar welke poster past het beste bij jou? Aan de hand van dit stappenplan bestel je altijd de juiste poster!

Lees verder

22-10-2015
 

Hoe gaat het drukken van boeken in zijn werk?

boeken

Boeken zijn al eeuwen oud. In de vijftiende eeuw kreeg het drukken van boeken een boost door de opkomst van het drukken met losse letters in plaats van het toen al bekende blokdruk. Inmiddels zijn er bijna 130.000.000 verschillende boeken gepubliceerd. Maar hoe worden boeken eigenlijk gedrukt?

Lees verder

16-10-2015
 

Welke folder vouwwijze kies jij?

folders vouwwijzen

De belangrijkste eigenschap van folders is dat deze gevouwen zijn. Als je bij ons folders laat drukken, kun je uit verschillende vouwwijzen kiezen. Maar wat is nu precies het verschil tussen al deze vouwwijzen?

Lees verder

17-09-2015