Hoe worden makelaarsborden gemaakt?

makelaarsborden

Heb je een huis in de verkoop? Dan wil je natuurlijk dat dit aan het begin van de straat al opvalt. Naast de standaard tuinborden, trek je enorm de aandacht met raamborden. Dit zijn van die driehoekige borden die je vast wel eens hebt gezien aan een raam van bijvoorbeeld een bovenverdieping. Maar hoe worden die makelaarsborden eigenlijk gemaakt? Raymond vertelt!

Lees verder

26-05-2016
 

Hoe worden magazines gemaakt?

magazines

Steeds meer bedrijven geven een eigen magazine of tijdschrift uit. Bijvoorbeeld als productcatalogus, als jaarverslag of als bewaarexemplaar met foto's van het personeelsuitje. Maar voordat jij het magazine in handen hebt, gaat hier heel wat aan vooraf. Want hoe wordt een magazine eigenlijk gemaakt? René vertelt!

Lees verder

01-04-2016
 

Hoe wordt een rollup banner gemaakt?

rollup banners

Sta je binnenkort op een beurs? Dan mag een rollup banner natuurlijk niet ontbreken. Bijvoorbeeld met je logo of productaanbieding. Maar voordat de rollup banner in jouw stand staat, gaat hier heel wat aan vooraf. Want hoe wordt een rollup banner eigenlijk gemaakt? Oscar vertelt!

Lees verder

01-03-2016
 

Hoe worden kalenders gemaakt?

kalenders

Verjaardagen nooit meer vergeten, op tijd zijn bij werkafspraken... Altijd handig, kalenders. Ze zijn overzichtelijk en bovendien goede reclamedragers. Ze worden dan ook vaak als relatiegeschenk gebruikt. Maar hoe worden ze eigenlijk gemaakt? Erwin vertelt!

Lees verder

19-02-2016