Visitekaartjes afwerken

visitekaartjes afwerken

Visitekaartjes drukken loont! Het is een snelle manier om met een (potentiële) klant je contactgegevens uit te wisselen. Naast je eigen gekozen ontwerp, kun je ervoor kiezen om je visitekaartjes verder af te werken. Wat allemaal mogelijk is? Saakje vertelt!

Lees verder

24-06-2016
 

Netjes visitekaartjes bewaren

visitekaartjes bewaren

Visitekaartjes zijn kleine compacte kaartjes die je heel eenvoudig meeneemt. Maar om een beetje goed voor de dag te komen is het natuurlijk wel van belang dat je je visitekaartjes netjes houdt. Dus geen gevouwen hoekjes en beschadigingen. Hoe je je visitekaartjes het best kunt bewaren? Joshua vertelt!

Lees verder

21-06-2016
 

Digitaal en offset drukken van visitekaartjes

digitaal vs offset

Er zijn grofweg twee manieren om je visitekaartjes te drukken. Als je een kleine oplage visitekaartjes nodig hebt, kun je voor digitaal gedrukte visitekaartjes kiezen. Voor hoge aantallen, bijvoorbeeld vanaf 1.000 stuks, kun je beter kiezen voor offset. Maar waarom is dat en wat is nu eigenlijk het verschil tussen digitaal en offset? Klaas-Jan vertelt!

Lees verder

17-06-2016
 

Tips voor creatieve visitekaartjes

creatieve visitekaartjes

Een visitekaartje standaard? Dat hoeft niet! Je kunt namelijk enorm uitpakken met visitekaartjes. Natuurlijk plaats je op het kaartje wel je contactgegevens, maar bedenk ook eens wat je wilt uitstralen met je kaartje. Zo kun je bijvoorbeeld je beroep in je ontwerp verwerken. Hoe dat eruit ziet? Gert-Jan vertelt!

Lees verder

06-06-2016