Spanframe opzetten is een fluitje van een cent

spanframe opzetten

Op zoek naar een manier om alle aandacht te trekken? Wil je het verspreiden van jouw boodschap eens écht groots aanpakken? Kies dan voor een spandoek! Met een spanframe plaats je jouw spandoek (bijna) overal. En het in elkaar zetten van zo een frame kun je gewoon zelf. Wij laten je zien hoe!

Lees verder

15-08-2022
 

Hoe wordt kleding bedrukt?

kleding bedrukken

Kleding bedrukken zorgt ervoor dat jij professioneel en goed voor de dag komt. Van sweaters en T-shirts tot allerlei soorten babykleding: je kunt overal een eigen ontwerp op laten printen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wij laten je zien hoe wij de kleding bedrukken.

Lees verder

28-06-2022
 

Relatiegeschenken, geef ze toch weg!

relatiegeschenken

Je krijgt ze zelf hoogstwaarschijnlijk ook: relatiegeschenken. Of het nu gaat om een bedrukte pen, notitieblokjes, keycords of ludieke geschenken: ze worden niet voor niets weggegeven. Het doel van een relatiegeschenk is dat de ontvanger vaker aan je denkt en uiteindelijk jou kiest om zaken mee te doen. Maar hoe vergroot je de kans dat je potentiële nieuwe klant bij jou uitkomt? Het antwoord op deze vraag is simpeler dan je denkt. Je komt erachter in dit blog!



Lees verder

27-06-2022
 

Alles wat je moet weten over het inzetten van buitenreclame

buitenreclame inzetten

Wil je buitenreclame inzetten, maar weet je niet goed wat het doel is van elke vorm van buitenreclame? Dan ben je bij Reclameland op het juiste adres!

Lees verder

24-05-2022