Weg met die witte muur; fotobehang zorgt voor kleur!

Fotobehang

Als je aan fotobehang denkt, denk je waarschijnlijk aan één muur met een grote foto van het strand of het bos. De gedachte hiervan is dat je je direct op een Caribisch strand of in het woud waant. Of dat daadwerkelijk zo voelt, laten we even in het midden. Maar fotobehang kan op enorm veel meer manieren gebruikt worden. In dit blog geven we je inspiratie voor fotobehang én vertellen we je hoe je het behang zo mooi mogelijk op de muur krijgt!

Lees verder

14-03-2022
 

Plaatmateriaal in alle vormen en maten!

Vormen en maten plaatmateriaal

Plaatmateriaal bedrukken is ontzettend populair. Of het nu zakelijk wilt gebruiken of als wanddecoratie bij jou aan de muur: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Maar voor welk materiaal kun je het beste in jouw geval kiezen? In dit blog vertellen wij je graag meer over vijf van de meest gekozen materialen. Zo weet jij straks precies welk plaatmaterialen jij moet laten bedrukken om hier optimaal van te genieten!

Lees verder

20-01-2022
 

Hoe wordt contour gesneden drukwerk gemaakt?

contour drukwerk

Naast dat je drukwerk in de gebruikelijke vierkante of rechthoekige vorm kunt bestellen, kun je ook kiezen om jouw ontwerp helemaal in een eigen contour / vorm te laten snijden. Op onze Zünd snijmachine snijden wij dagelijks de meest uiteenlopende vormen. Met zo'n eigen contour weet je zeker dat je nóg meer opvalt. Jouw drukwerk zal hierdoor nog meer in de spotlights staan en de aandacht krijgen die het verdiend. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk, dat contour snijden? En welk materiaal kun je allemaal contour laten snijden? Je leest het in dit blog!

Lees verder

18-01-2022
 

Een kerstkaart versturen is ook marketing

kerstkaarten-versturen

Zeg nou zelf: het krijgen van een kerstkaart is elk jaar weer een leuke verrassing. Het is niet alleen leuk om kaarten te ontvangen van vrienden of familie. Bedrijven leven zich ook steeds meer uit met hun kerstgroet! Het versturen van een kerstkaart naar klantrelaties levert een extra contactmoment op. Zo versterk je jouw bedrijfsnaam en zorg je ervoor dat jouw klanten weer even aan je denken. Benieuwd hoe je dit jaar jouw kerstkaarten het beste in kunt zetten? Lees dan onze 3 tips voor zakelijke kerstkaarten!

Lees verder

13-10-2021