Zo zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Valentijnsdag 2021

Het wordt misschien een beetje ondergesneeuwd door andere nieuwsberichten, maar vergeet niet dat het bijna Valentijnsdag is! Het zou toch wat zijn als je opeens met lege handen voor je geliefde staat. Of dat je een jaar moet wachten om je geheime liefde te verklaren aan iemand. Misschien een beetje overdreven, maar Valentijnsdag is wel dé dag om samen iets romantisch te doen. Dit jaar geen diners in chique restaurants, weekendjes weg of een avondje doorzakken in de kroeg. Maar genoeg manieren om het toch gezellig en romantisch te maken. Hoe? Lees snel verder!

Lees verder

02-02-2021
 

Hoe verwissel ik het doek van mijn rollup banner?

Doek rollup banner vervangen

De rollup banner, wie kent ze niet. De banner wordt veel gebruikt op beurzen en evenementen, maar is op nog zoveel meer manieren in te zetten. Een echte alleskunner dus. Vaak wordt een rollup banner als tijdelijke informatievoorziening of zelfs slechts eenmalig gebruikt. Als bijvoorbeeld een beurs is afgelopen, kan het zijn dat de inhoud van de banner al achterhaald is. Zonde om in zo’n geval een compleet nieuw systeem te moeten kopen. Bestel je alleen een los doek, dan kun je de bestaande case gewoon opnieuw gebruiken. Ideaal! Hoe je het doek gemakkelijk vervangt, dat leggen wij uit in dit blog.

Lees verder

04-01-2021
 

Kerst op (thuis)kantoor

Kerst zakelijk

December: een maand van afsluiten, borrels en gezelligheid. De editie van 2020 zal voornamelijk thuis plaatsvinden. We werken met z’n allen nog steeds massaal vanuit huis. De kerstborrels zullen daar dus ook op aan moeten sluiten. Je wilt er dan toch wel een persoonlijk tintje aan geven. Maar hoe doe je dat? Lees snel verder hoe Reclameland je daarbij helpt.

Lees verder

24-11-2020
 

Het heerlijk avondje komt er weer aan...

Sinterklaas 2020

Ja, het is weer zover: Sinterklaas is in het land. De pepernoten liggen als sinds hartje zomer in de supermarkt en nu is de beste man ook zelf in Nederland. Met een aangepaste intocht voer Pakjesboot 13 de Nederlandse wateren binnen. Ondanks het rare jaar zorgen we ervoor dat de Sint niet stilletjes ons huis voorbij rijdt. Hoe zorg je voor een geslaagde Pakjesavond? Wij geven je een aantal leuke suggesties!

Lees verder

17-11-2020