Hoe kun je de perfecte flyer maken?

perfecte flyer

Ben je van plan om een flyer te maken? Flyeren is een handige en snelle manier om mensen op de hoogte te stellen van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goede flyer maakt? Wij vertellen het je!



Lees verder

27-09-2022
 

Welk papiersoort kun je het beste gebruiken voor je flyer?

papiersoort flyer

Je hebt besloten om een flyer te drukken. Maar op wat voor papiersoort doe je dat? We snappen dat het soms lastig is om te beslissen welk papiersoort geschikt is voor jouw folder. Er is namelijk een grote keuze aan papiersoorten beschikbaar. We leggen in dit blog uit welke papiersoorten er zijn en waarvoor je ze kan gebruiken. Lees dus verder!



Lees verder

09-09-2022
 

Wat is het verschil tussen een flyer en een folder?

verschil flyer en folder

Het kan soms lastig zijn om te bepalen wat nou eigenlijk het verschil is tussen een flyer en een folder. Om het voor jou makkelijker te maken, leggen we in dit blog uitgebreid uit wat het verschil is tussen deze twee producten.



Lees verder

05-09-2022
 

Zet hem op, die beachvlag!

beachvlag opzetten

Op veel (evenementen)locaties zijn er weinig mogelijkheden om een vlag, spandoek of banner op te hangen. Gelukkig is daar de beachvlag! Deze vlag is enorm veelzijdig en is dankzij verschillende voetstukken overal gemakkelijk neer te zetten. Bij zoveel unieke voetstukken horen ook unieke instructies voor het opzetten van de beachvlag. In dit blog leer je hoe je jouw beachvlag stevig opzet.

Lees verder

15-08-2022