Drukkerij Reclameland verschuift aanlevertijd naar 18.00 uur

Reclameland verschuift aanlevertijd naar 18.00 uur

Online drukkerij Reclameland biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om op werkdagen tot 18.00 uur een bestelling voor drukwerk te plaatsen en het morgen al in huis te hebben. Dat betekent dat klanten die iets aan het eind van de dag bestellen en het bestand aanleveren, het drukwerk de volgende dag desgewenst al voor 11.00 uur in huis kunnen hebben. Een groot voordeel voor reclamebureaus en ontwerpers die daardoor de hele dag de tijd hebben om een ontwerp af te ronden voor bijvoorbeeld flyers, rollup banners of visitekaartjes. Hiermee is Reclameland de snelste drukker van Nederland.

Lees verder

06-09-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Reclameland

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek.

Lees verder

12-05-2016
 

Nieuwste Komori drukpers

Nieuwste Komori drukwerk

Online drukkerij Reclameland heeft de nieuwste pers van Komori, de Lithrone G840P H-UV, aangeschaft. Dit is de meest uitgebreide drukpers met onder meer snelle plaatwissel en H-UV drukwerktechniek dat ervoor zorgt dat de inkt meteen droog is.

Lees verder

02-02-2016
 

Overname Drukland en Flyerzone

overname

Drukkerij Reclameland heeft de drukwerksites Drukland en Flyerzone overgenomen. In 2014 behaalden deze twee websites samen een omzet van zo'n 8 miljoen euro. Reclameland neemt deze Nederlandse en Belgische sites over van het beursgenoteerde Grafenia uit Engeland.

Lees verder

07-10-2015