Later bestellen en drukwerk nóg sneller in huis bij Reclameland

Aanlevertijden en snelle levering

Online drukkerij Reclameland heeft de deadline voor het aanleveren van een bestand voor offset drukwerk weer opgeschoven. Als klanten drukwerk in grote oplage bestellen en het morgen al in huis willen hebben, kunnen ze het drukbestand nu op werkdagen tot 14.00 uur aanleveren. Voor kleine oplages kunnen klanten zelfs tot 18.00 uur aanleveren. Daarnaast is de standaard levertijd nu 4 werkdagen in plaats van 5 tot 6. Hiermee is Reclameland de enige drukkerij waar klanten tot zo laat kunnen bestellen en zo snel drukwerk ontvangen.

Lees verder

05-03-2018
 

Virtuele tour nu mogelijk bij drukkerij Reclameland

Virtuele tour bij Reclameland

Online drukkerij Reclameland produceert, in tegenstelling tot andere online drukwerk verkoopkanalen, al het bestelde drukwerk zelf. De drukkerij werkt met de nieuwste offset en digitale drukpersen en ongeveer 100 medewerkers die samen makkelijk 250 jaar grafische ervaring hebben. Juist dat maakt dat drukkerij Reclameland blijft groeien in de dynamische wereld van de grafische industrie. En voor iedereen die altijd al eens achter de nieuwste Komori drukpers heeft willen staan, die kan dat nu vanuit z’n eigen stoel doen via een virtuele tour, want sinds deze week staat de tour live.

Lees verder

20-03-2017
 

Nieuwste Polar N 137 snijmachines voor online drukkerij Reclameland

Nieuwe snijmachines voor Reclameland

Online drukkerij Reclameland, de enige Nederlandse online drukkerij met een geheel eigen productielocatie, heeft 2 nieuwe Polar N 137 snijmachines aangeschaft. Hiermee is een investering gedaan van meer dan 300.000 euro. Met de aanschaf kan al het drukwerk dat besteld wordt via de sites van Reclameland (en de overgenomen sites Flyerzone en Drukland.nl) nog beter en sneller worden afgewerkt. Het drukwerk is hierdoor van een nog hogere kwaliteit en klanten hebben het drukwerk nog sneller in huis.

Lees verder

29-09-2016
 

Eigen personeel in landelijke reclamecampagne

Personeel kijkt naar de klok

Online drukkerij Reclameland is vanaf maandag dagelijks te zien op de zender RTL 4. Enkele maanden lang maakt een televisiespot deel uit van een grootse reclamecampagne genaamd 'Druk met drukwerk'. Opvallend is dat Reclameland niet op zoek is gegaan naar acteurs, maar vijf medewerkers de show stelen in vier verschillende commercials. Hiermee wil de online drukkerij benadrukken dat zij volledig zelf drukken in tegenstelling tot de online concurrenten.

Lees verder

16-09-2016