Waarom kleding bedrukken?

waarom kleding bedrukken

Je komt het steeds vaker tegen: bedrukte en gepersonaliseerde kleding. Niet zo heel gek, want met bijvoorbeeld een T-shirt of een trui met een eigen ontwerp weet je zeker dat je extra in het oog springt. Maar wat zijn de mogelijkheden? En waar zou je überhaupt kiezen voor bedrukte kleding? Wij gaan je overtuigen in dit blog!

Lees verder

05-07-2022
 

Hoe wordt kleding bedrukt?

kleding bedrukken

Kleding bedrukken zorgt ervoor dat jij professioneel en goed voor de dag komt. Van sweaters en T-shirts tot allerlei soorten babykleding: je kunt overal een eigen ontwerp op laten printen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wij laten je zien hoe wij de kleding bedrukken.

Lees verder

28-06-2022
 

QR-codes, nummers en adressen: alles over drukwerk personaliseren

drukwerk personaliseren

Heb je drukwerk nodig met een unieke gegevens zoals nummering, adressering of wil je drukwerk simpelweg persoonlijker maken? Je zou ervoor kunnen kiezen om met stickers te gaan werken. Naast dat dit een tijdrovend klusje is, verdient deze oplossing ook geen schoonheidsprijs. Verwerk in plaats daarvan de unieke gegevens direct in je drukwerk door het te laten personaliseren! Geen idee hoe dat werkt? We vertellen je alles over het personaliseren van onder andere flyers, folders en enveloppen in dit blog.

Lees verder

28-06-2022
 

Relatiegeschenken, geef ze toch weg!

relatiegeschenken

Je krijgt ze zelf hoogstwaarschijnlijk ook: relatiegeschenken. Of het nu gaat om een bedrukte pen, notitieblokjes, keycords of ludieke geschenken: ze worden niet voor niets weggegeven. Het doel van een relatiegeschenk is dat de ontvanger vaker aan je denkt en uiteindelijk jou kiest om zaken mee te doen. Maar hoe vergroot je de kans dat je potentiële nieuwe klant bij jou uitkomt? Het antwoord op deze vraag is simpeler dan je denkt. Je komt erachter in dit blog!



Lees verder

27-06-2022