Nieuwste Komori drukpers

Nieuwste Komori drukwerk

Online drukkerij Reclameland heeft de nieuwste pers van Komori, de Lithrone G840P H-UV, aangeschaft. Dit is de meest uitgebreide drukpers met onder meer snelle plaatwissel en H-UV drukwerktechniek dat ervoor zorgt dat de inkt meteen droog is.

Lees verder

02-02-2016
 

Wat is er mogelijk met canvas?

canvas

Je ziet ongetwijfeld weleens een foto op canvas hangen. In de woonkamer, slaapkamer, bedrijfspand of zelfs in de tuin. Een cadeautje voor jezelf of om te geven op een verjaardag of feestje. Maar waar kun je canvas voor gebruiken? Anneke vertelt!

Lees verder

28-12-2015
 

Briefpapier bestellen, hoe werkt dat?

briefpapier

Bedrukt briefpapier is een must voor ieder bedrijf, of het nou gaat om een factuur, offerte of contract. Hoewel je facturen en offertes steeds vaker digitaal toegestuurd krijgt, versturen de meeste bedrijven regelmatig briefpapier. Het is een onmisbaar deel van je huisstijl. Maar hoe zorg je nou voor mooi briefpapier dat bij je organisatie past? William vertelt!

Lees verder

18-12-2015
 

Hoe maak je een succesvolle kerstkaart?

kerstkaarten

Vrienden, familie, klanten en andere relaties laten weten dat je aan ze denkt, dat is waarom we kerstkaarten versturen! Jaarlijks worden er ongeveer 130 miljoen kerstkaarten verstuurd in Nederland. Maar hoe zorg je nou voor een mooie kerstkaart? Rico vertelt!

Lees verder

11-12-2015