Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Reclameland

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek.

Lees verder

12-05-2016
 

Hoe worden magazines gemaakt?

magazines

Steeds meer bedrijven geven een eigen magazine of tijdschrift uit. Bijvoorbeeld als productcatalogus, als jaarverslag of als bewaarexemplaar met foto's van het personeelsuitje. Maar voordat jij het magazine in handen hebt, gaat hier heel wat aan vooraf. Want hoe wordt een magazine eigenlijk gemaakt? René vertelt!

Lees verder

01-04-2016
 

Hoe wordt een rollup banner gemaakt?

rollup banners

Sta je binnenkort op een beurs? Dan mag een rollup banner natuurlijk niet ontbreken. Bijvoorbeeld met je logo of productaanbieding. Maar voordat de rollup banner in jouw stand staat, gaat hier heel wat aan vooraf. Want hoe wordt een rollup banner eigenlijk gemaakt? Oscar vertelt!

Lees verder

01-03-2016
 

Hoe worden kalenders gemaakt?

kalenders

Verjaardagen nooit meer vergeten, op tijd zijn bij werkafspraken... Altijd handig, kalenders. Ze zijn overzichtelijk en bovendien goede reclamedragers. Ze worden dan ook vaak als relatiegeschenk gebruikt. Maar hoe worden ze eigenlijk gemaakt? Erwin vertelt!

Lees verder

19-02-2016