5 tips voor het perfecte visitekaartje

tips visitekaartje

Een visitekaartje, het lijkt zo een eenvoudig iets. Het is ook niet heel ingewikkeld, maar er zijn wel een aantal punten waarmee je extra kunt scoren. En dat is natuurlijk nooit verkeerd. Wij drukken jaarlijks miljoenen visitekaartjes en mogen ons dus wel met recht dé visitekaartjesspecialist van Nederland noemen. Speciaal voor jou hebben wij 5 tips voor je op een rijtje gezet om het maximale uit jouw visitekaartje te halen.

Lees verder

01-04-2022
 

Vergroot met stickers je naamsbekendheid

stickers laten drukken

Wil je graag nog meer producten te verkopen? Of heb je genoeg tijd om nog meer klanten te bedienen? Zet je online groots in, maar is er nog ruimte voor meer? Het binnenhalen van nog meer klanten begint bij het vergroten van je naamsbekendheid. Stickers zijn hier perfect voor! Zo perfect, dat ze eigenlijk onmisbaar zijn in jouw marketing. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen stickers op enorm veel manieren ingezet worden. Maar waarom zijn stickers onmisbaar? En hoe haal je het meeste uit je stickers? Je leest het in dit blog!

Lees verder

31-03-2022
 

Visitekaartjes formaten

formaten visitekaartjes

Visitekaartjes zijn bij iedereen wel bekend. Maar wat zijn eigenlijk de exacte afmetingen van een standaard visitekaartje? Het standaard formaat - en ook direct het meest populair - is 85 x 55 mm. Voor deze afmetingen is niet voor niets gekozen. Doordat de kaartjes nagenoeg even groot zijn als een bankpas, kunnen ze weggestoken worden in vrijwel iedere portemonnee of pasjeshouder. Handig! Ga jij voor dit veelgekozen formaat? Of denk jij out-of-the-box en ga je voor een afwijkend formaat? Je kiest namelijk net zo gemakkelijk voor een compleet eigen maat.

Lees verder

29-03-2022
 

Verschillende materialen voor visitekaartjes

materialen visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog altijd ongekend populair en kun je krijgen in allerlei soorten en maten. Van basic visitekaartjes tot de meest luxe visitekaartjes met bijzondere afwerkingen: er is altijd wel een soort te vinden die bij jou past. Maar welke opties heb je allemaal? Wij nemen je mee langs ons aanbod, zodat jij weet wat de verschillende opties zijn!

Lees verder

25-03-2022