Sportieve werknemers

4-mijl team

Dat heel Reclameland hard loopt voor u als klant is u waarschijnlijk wel bekend, maar dat er ook werknemers zijn die buiten werktijd hardlopen was u waarschijnlijk nog niet bekend. Elke 2e zondag van oktober sinds 1987 vindt de 4 Mijl van Groningen plaats.

Lees verder

15-10-2012
 

Spot UV en Reliëflak

spot uv

Een niet veel gebruikte afwerking maar wel een met bijzondere mogelijkheden, we hebben het hier over spot UV en reliëflak. Spot UV en reliëflak wordt ook als 5e kleur toegevoegd maar alleen op specifieke delen.

Lees verder

05-09-2012
 

We zijn verhuisd!

verhuisd

Eindelijk maar toch, we zijn verhuisd. Een grote logistieke operatie waarbij het bedrijf geen dag gesloten is geweest. Vanuit Roden werken we nu verder en er zitten een flinke uitbreiding van ons product assortiment aan te komen.

Lees verder

15-08-2012
 

Joboptions installeren

joboptions installeren

Om goed drukwerk te kunnen produceren is het belangrijk dat je een goed PDF-bestand aanlevert. Als je met InDesign, Illustrator of Photoshop werkt, kun je dat op een extra gemakkelijke manier voor elkaar krijgen. Met de .joboptions-bestanden hoef je niet meer na te denken over de verschillende moeilijke instellingen. De joboptions onthoudt de verschillende instellingen van het drukbestand. Zo komt jouw drukbestand zonder problemen door het bestandscontrole systeem en kunnen wij snel overgaan tot productie. Dat maakt het voor iedereen net even wat makkelijker.

Lees verder

08-08-2012