Wat is offset drukwerk?

offset

Januari staat helemaal in het teken van onze eigen productie. We trappen af met de druktechniek die wij het meest gebruiken: het offset drukken. Bij het offset drukken wordt gebruik gemaakt van grote drukplaten. Op deze drukplaten worden meerdere orders met elkaar gecombineerd. Superefficiënt en zo kunnen wij het drukwerk heel voordelig aanbieden. Het offset drukken is alleen mogelijk met de hogere oplages. De kleinere oplages worden op één van onze digitale drukpersen geprint. Benieuwd naar wat wij zoal offset drukken? Marco vertelt het je!

Lees verder

05-01-2017
 

Hoe worden verjaardagskalenders gemaakt?

verjaardagskalenders

Nog even en het is 2017. Tijd voor nieuwe kalenders! Verjaardagen en andere bijzondere momenten nooit meer vergeten, handig! Heb je altijd al willen weten hoe verjaardagskalenders worden gemaakt? Robert vertelt!

Lees verder

29-12-2016
 

Cijfers en weetjes over kerstkaarten

kerstkaarten-weetjes

Nog een paar dagen en dan is het zover: kerst! Als het goed is, heb jij je kerstkaarten al verstuurd. Nog niet? Dan hoor jij dus bij het groepje mensen dat steeds later een kaart op de bus doet. Benieuwd naar cijfers en weetjes over (het versturen van) kerstkaarten? Manon vertelt!

Lees verder

22-12-2016
 

Hoe worden kerstkaarten gemaakt?

kerstkaarten

Nog even en de kerstperiode breekt aan. Dat betekent natuurlijk ook dat je kunt beginnen met het versturen van kerstkaarten. In de winkel en in vele webshops heb je vast al leuke ontwerpen gezien. Wil je een kaart volledig in je huisstijl of gewoon net iets anders dan anders? Ontwerp dan je eigen kerstkaart! Benieuwd naar hoe wij die drukken? Jan vertelt!

Lees verder

01-12-2016